Elmotorer för marin framdrivning

I takt med att förfrågningar på elektrisk framdrivning ökar markant, kan vi nu även erbjuda elektriska framdrivningssystem. Rodahl Marin AB har under 2020 blivit svensk distributör för holländska Combi Electric Propulsion Systems, som tillverkar elmotorer för marin framdrivning upp till 50 kW.
 
Elmotorn har många fördelar som framdrivningsmotor i båt, och på sikt kommer högst sannolikt elektrisk framdrivning successivt bli mer och mer etablerat som system både till små och stora båtar.
 
Vi kan nu erbjuda kompletta helhetslösningar där vi har möjlighet att leverera färdiga framdrivningspaket, alltifrån batteri och elmotor, till propeller och övrig utrustning.
 
Som standard lagerför vi 3,5/6/10/15 kW elmotorer i vårt lager i Lidköping.
Större motorer tas hem mot beställning.

Grundpaket;

  • Kontrollpanel med joystick och KSI
  • Integrerat trycklager
  • Öppet sjövattensystem (3,5kW luftkyld)
  • Panel standard
  • Kabelset standard
  • Motorisolatorer/höjdjusterare

Batterier, batterikablar, laddare offereras separat.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning och mer information!

/Utskriftsvänlig information i pdf-format./


Vi hade nyligen nöjet att kunna hjälpa Berit och Danilo Malic att komma iväg på sin planerade långsegling med S Y Corisco!

Såhär skrev de själva på sin Facebooksida 5 september 2020:

"Vi kom tillbaka till Corisco igår kväll med ett nyrenoverat backslag inklusive ny oljekylare till backslaget, ny drivskiva, 7 st nya bronslameller, packningssats och lite till. Det känns så otroligt bra att det gick att laga och det är tack vare Rodahl Marin som ställde upp till 100%! Ett fantastisk bra företag!!!! Alternativet hade varit bedrövligt, nytt backslag och tvungna att ta upp båten och åter väntat på avsegling till nästa år."

Vi är ödmjukt tacksamma för denna fina renommé och glada över att ha kunnat bidra till att ni kan nyttja er båt. Det är det som är vår drivkraft.

Tillagd i varukorgen